Защита на личните данни в AESTHETICON.BG

Обща информация

От 25 май 2018 г. влeзe в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка

Кои сме ние?

Адресът на нашия сайт е https://aestheticon.bg.
AESTHETICON.BG е сайт за пластична хирургия собственост на д-р П. Войнов (ppvoynov@gmail.com, +359896742064) и д-р Р. Хатър (reginakhater@gmail.com, +359889813983 ), които съставляват професионално обединение под името AESTHETICON.BG.
Адрес за упражняване на дейността: МБАЛ Уни Хоспитал ООД, 4500 Панагюрище, ул. Георги Бенковски 100, ет.5А, Отделение по Пластично-Възстановителна и Естетична Хирургия, служебен телефон в +35935788549

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви лични данни събираме и защо

AESTHETICON.BG осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни само във връзка с предоставянето на медицински услуги, предоставяне на обща медицинска информация, данни за връзка с Вас по различните информационни канали, след изрично получено съгласие от Вас като клиент и потребител на предлаганите услуги.
Каква информация се събира от потребителите и посетителите на сайта? Това може да включва лични данни като име, имейл адрес, лични предпочитания, информация за поръчки и техническа информация като информация за бисквитки. В информацията, която споделяте с нас е възможно да получим т.нар. чувствителни лични данни, като данни за здравето, особенности на Вашето тяло, медицинска информация от предишни лечения и оперативни интервенции.
Събирането и опазването на описаните по-горе лични данни е за нуждите на медицинската консултация, преглед и лечение. Информацията, която се събира е и част от лекарската тайна и е залегнала в етичния кодекс на лекарите. Използваме данните Ви за контакт за да отговорим на Ваши питания или коментари и за да Ви информираме за настъпили промени в сайта или за публикувана нова информация в него.
Лични данни се събират и по време на технически процеси като използване на форма за контакт, коментиране, бисквитки, статистически инструменти и услуги или инстроменти от трети страни.

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Форми за контакт

Във формите за контакт ние събираме информация за Вашите имена, пол, възраст, дата на раждане, телефон, имейл, медицинска информация, информация за желана процедура или операция, навизи и особенности на начина Ви на живот, статистическа информация, IP адрес, но след изрично предоставено Ваше съгласие с описаните тук условия.
Събраната информация се съхранява са по-дълъг или по-кратък период от време в зависимост от нуждите на консултацията, прегледа или лечението.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.
Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.
Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки
ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.
Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.
Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

На тази страница се събират статистически данни, за Вашето местоположение, каналите по които сте достъпили страницата, Вашата активност в сайта, съобразно политиката за поверителност на доставчика ви на инструменти за статистика от Google Analytics.

С кого споделяме данните Ви

По подразбиране AESTHETICON.BG не споделя никакви лични данни с никого. Необходимо е да се разбере, че визическото съхранение на Вашите данни се извършва в инфраструктурата на доставчика на хостинг услугата SUPERHOSTING.BG и се изпълняват условията за защита на личните данни, които са разписани там (вижте повече).

Колко дълго държим личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.
За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ



Д-р Р. Хатър - телефон

Д-Р ХАТЪР
+359 889 813 983
​Всеки делничен ден
​9:00ч. – 16:00ч.

Д-р П. Войнов - телефон

Д-Р ВОЙНОВ
+359 896 742 064
​Всеки делничен ден
​9:00ч. – 16:00ч.